| 1 rok, 10 miesięcy temu przez ola | Słuchajcie, Skończyłam teraz kurs na C+E. Jeździłam z Przemkiem. Serdecznie go polecam. |
|---|---|
| 1 rok, 9 miesięcy temu przez Paula | Najlepszymi instruktorami w Rolminexie sa ANIA I PRZEMEK Goraco ich polecam!!! Bede juz niedlugo konczyc jazde z Ania:( ale powiem Wam ze nauczyla mnie super jezdzic a do tej nauki jest swietna zabawa ...zawsze pozartujemy posmiejemy sie poprostu super instruktorka!!!!!!!! JESZCZE RAZ GORACO POLECAM ANIE Koźmińską wszystkim ktorzy chca sie zapisac na kurs PRAWA JAZDY!!!! |
| 1 rok, 8 miesięcy temu przez Bernadeta | Bardzo polecam pana Jakuba Jakubińskiego!!! Naprawdę świetnie mnie przygotował do egzaminu, cierpliwie tłumaczył to, co było dla mnie niezrozumiałe. Zawsze punktualny, a lekcje przebiegały w naprawdę miłej atmosferze. Efektem naszej współpracy było zdanie przeze mnie egzaminu za pierwszym razem i niemal zupełnie bezstresowe podejście do niego :) |
| 1 rok, 2 miesiące temu przez Hania | Ja też polecam Jakuba Jakubińskiego - bardzo cierpliwy, sympatyczny, uczy zrozumiale i przystępnie i nie marnuje się z nim na pewno czasu. |
Zaloguj się, aby wysłać odpowiedź